Постављено 18.Ara.2019

Аџибадем Систина Ласерска епилација

Laserska Epilacija ; Ласерската епилација се употребува на повеќе делови од телото. Најчесто на гениталната област, под пазуви, нозе и лице. Овој метод има повеќе предности. Ласерската енергија дејствува само на влакната, не ја оштетува кожата околу влакната. Поради тоа е безбедна метода. Таа е исто така и брза метода. Со едно усмерување се опфатени повеќе влакна. Сеансите траат кратко, на пр. При епилација на пределот под пазуви една сеанса трае 5 минути. При епилација на нозе една сеанса трае просечно еден час.
Контактирајте нас
Порука је послата. Јавићемо вам се ускоро.