Постављено 18.Ara.2019

Аџибадем Систина Ласерска епилација

Laserska Epilacija – ЛАСЕРСКА ЕПИЛАЦИЈА; сакате повеќе да се депилирате? Употреба на жилет не ви одговара? Ви здодеало ли да употребувате крем за отстранување на влакната? Употреба на епилатор ви задава болка? Барате ли траен метод? Тогаш најсоодветен метод за вас е ласерската епилација. Со ласерската епилација ќе го заштедите сето она време кое досега сте го губеле за горенаведените процеси. Ласерската епилација е траен метод и поради тоа претставува поефтина метода.
Контактирајте нас
Порука је послата. Јавићемо вам се ускоро.