Постављено 18.Ara.2019

Аџибадем Систина Ласерска епилација

Ласерската епилација најчесто се применува во козметички цели. Таа исто така се употребува при зголемена влакнетост предизвикана од хормонско пореметување. Таа е најефикасна метода при терапија на внатрешни влакна. Ласерската енергија се аплицира врз кожата и влијае на коренот на влакното. Меланинот ја апсорбира ласерската енергија во коренот на

влакната. Енергијата се акумулира во коренот на влакното и го загрева до висок степен. На тој начин се уништува коренот на влакното и веќе не може да произведува влакна.
Контактирајте нас
Порука је послата. Јавићемо вам се ускоро.